HALLOWEEN 2016

Celebration: Children’s Day (Halloween)
Date: Friday, October 28th 2016
Theme: Movies.

Halloween

Juniors’ choreography 2015

Guidelines:

Students have to prepare:
1. A 10-minute activity to entertain small children from preschool and elementary In the Classroom. (ideas: puppets, magic shows, songs, games, circle activities, etc.)
2. A 3 minute group dance (by class or by level) to be presented at the coliseum in front of the student body.

Teachers are expected to:

  1. Decorate their classroom door (there will be a surprise for the best decoration).
  2. Accompany students in their activities, help them plan, organize, and perform.
  3. Make of this event a teachable moment and a learning opportunity for the kids.

Not permitted: Themes connected somehow to violence (guerrilla, paramilitary, terrorists, and the like), sexual topics (gays, prostitutes, and so forth), and/or religious symbols, are not allowed.  Music should be school appropriate (songs may not include profanity, or reference to violence or sexual topics. Avoid Reggaeton, please).

Recommendations:

Students should make their own costumes or use what they find at home (we do not want parents to invest a lot of money on costumes or dance teachers). Students should use their creativity to design their choreography.

Contest:

Coreographies will be judged according to the following criteria:

  • Proportion of students in the dance.
  • Number of adults that participate with the students.
  • Creativity in costume design
  • Organization, behavior and cleaning.
  • Coordination of the group in the dance

SCHEDULE

TIME SECONDARY LENGTH
7:25 CLASS 60 MIN
8:30 CLASS 60 MIN
9:30 Break 30 MIN
10:00 Get ready for small children. Prepare activity. 30 MIN
10:30 Integration activities with small children (K2-3rd Gr). Rotation.

Seniors work on Haunted House.

60 MIN
11:30 Rehearse dance / Visit Haunted house. 1h 10m.
12:40 Lunch (together MS and HS) – Students get in their costumes. 40 min
1:20 pm Clean up the classrooms 10 min
1:30 Coliseum dances and music show (Preschool, Elementary, Middle and High School together). 1h 30m.
3:00 Dismissal.

ROTATIONS

Bloque C Ronda Game Payaso Mago Karaoke
GRUPOS A
HORARIO
Noveno A-1 C5 Décimo
A-1 C4
Noveno A-2 C12 Décimo A-2 C3 Once
A-1 C1
10:30-10:39 1ºA 2ºA 3ºA 4ºA 5ºA
10:41-10:50 2ºA 3ºA 4ºA 5ºA 1ºA
10:52-11:01 3ºA 4ºA 5ºA 1ºA 2ºA
11:03-11:12 4ºA 5ºA 1ºA 2ºA 3ºA
11:14-11:25 5ºA 1ºA 2ºA 3ºA 4ºA
Bloque C Ronda Game Payaso Mago Karaoke
GRUPOS B
HORARIO
Noveno 1 C2 Décimo 1 C8 Noveno2
C10
Décimo 2  C6 Once 1 C9
10:30-10:39 1º B 2ºB 3ºB 4ºB 5ºB
10:41-10:50 2ºB 3ºB 4ºB 5ºB 1ºB
10:52-11:01 3ºB 4ºB 5ºB 1ºB 2ºB
11:03-11:12 4ºB 5ºB 1ºB 2ºB 3ºB
11:14-11:25 5ºB 1ºB 2ºB 3ºB 4ºB
PISO 1 BLOQUE  E Game KARAOKE CONCURSO O JUEGO CONCURSO O JUEGO
GRUPOS ONCE A2 E1 SÉPTIMO A E2 ONCE B2  E3  SÉPTIMO B E4
10:30-10:42 Párvulos A Párvulos B Kínder 3 A Kínder 3 B
10:45-10:57 Párvulos B Kínder 3 A Kínder 3 B Párvulos A
11:00-11:12 Kínder 3 A Kínder 3 B Párvulos A Párvulos B
11:14-11:25 Kínder 3 B Párvulos A Párvulos B Kínder 3 A
PISO 2
BLOQUE  E
Game KARAOKE CONCURSO O JUEGO CONCURSO O JUEGO
GRUPOS SEXTO A E5 OCTAVO A E6 OCTAVO B  E7  SEXTO B E8
10:30-10:42 Kínder 4 A Kínder 4 B Kínder 5 A Kínder 5 B
10:45-10:57 Kínder 4 B Kínder 5 A Kínder 5 B Kínder 4 A
11:00-11:12 Kínder 5 A Kínder 5 B Kínder 4 A Kínder 4 B
11:14-11:25 Kínder 5 B Kínder 4 A Kínder 4 B Kínder 5 A

About Adalberto Loaiza

Secondary School Principal at GI School Armenia - Colombia
This entry was posted in Activity and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s